Головне

Рац: Суперник дуже непередбачуваний

01.12.2011 21:42 170 0

Київський "Арсенал" має свої "плюси" у вигляді можливості додати під час гри, досвіду гравців та вміння грати в обороні.

Таку думку висловив напередодні гри з "канонірами" офіційному сайту клуба захисник "гірників" Разван Рац.

"Суперник дуже непередбачуваний. Ми тільки що дивилися матч "Арсеналу" проти "Чорноморця". Вони програли 0:1, пропустивши гол з пенальті, якого, на мій погляд, не було. Але потім вони вдесятьох створили дуже багато моментів біля воріт одеситів і цілком могли розраховувати на перемогу", - почав він.

"З приводу активної підтримки - ми можемо сподіватися на це. А намагатися виграти ми будемо обов'язково. Дуже важливо взяти три очки і разом з тим показати хороший футбол, подарувати перемогу нашим уболівальникам", - відповів він на питання про підтримку фанами команду в грудневій грі.

"У "Арсеналу" в складі є хороші гравці, нападники, які регулярно забивають: ті ж Мазілу, Шацьких, багато футболістів, проти яких потрібно грати дуже щільно й акуратно. Якщо говорити про серію, то ми сподіваємося, що не будемо пропускати в свої ворота і якомога більше забивати в чужі", - закінчив промову Рац.

Коментарі ()