Головне

Кучеров: "Не було другого пенальті. Але це ж не Ліга Чемпіонів"

27.11.2011 21:42 357 0

Незважаючи на два пенальті у власні ворота, "Карпати" не мали права програвати "Шахтарю" з таким рахунком.

Про це заявив в.о. головного тренера львів'ян Павло Кучеров, пише прес-служба клубу.

"На жаль, ми програли цей матч. По ходу гри нам було непросто, після того, як суддя призначив перший пенальті. Хоча, певною мірою, ми перевели гру у зручне для нас русло. Ми непогано почали обидва тайми. Але другий пенальті зламав нас психологічно", - сказав він.

"Хлопцям було важко повірити, що можна відігратися. Це й привело до такого результату. Справедливі були ці пенальті чи ні, але треба грати до кінця, щоб не доводити справу до такого рахунку. Бо ми професіонали, ми футболісти", - додав тренер.

За словами Кучерова, у роздягальні була тиша, але від завтра треба буде рухатися далі, розібрати цю гру, моменти.

"Мені здається, що не було другого пенальті. Можна було продовжувати грати. Суддя недалеко був, але побіг до бокового радитися. Шальки терезів переважили на користь "Шахтаря". Ну, це ж не Ліга Чемпіонів, не "Порту", не "Барселона". Варто звернути увагу на певні моменти, важливі для всього українського футболу. Бо є футбол, у який грають у вівторки та середи, а є футбол, у який грають у суботи та неділі. Чим швидше це всі зрозуміють, тим більше користі буде для українського футболу", - підсумував він.

Коментарі ()