Головне

Куніцин: Я буду просити засновників клубу відмовитися від послуг Селюка

27.11.2011 15:32 1036 0

Відомий футбольний агент Дмитро Селюк, котрий працює у сімферопольській "Таврії" не так давно, перебрав на себе занадто багато повноважень і буде звільнений з клубу.

Про це клубній прес-службі заявив почесний президент "Таврії" Сергій Володимирович Куніцин.

"Відразу ж хочу розставити всі крапки над "i": юридично пан Селюк ніякого відношення до СК "Таврія" не має, оскільки офіційно він не міг оформити свої відносини з клубом, перебуваючи на "невиїзному" становищі в сонячній Іспанії", - сказав він.

"Засновниками клубу йому було запропоновано займатися виключно селекційною роботою, тобто пошуком гравців для посилення нашої команди. На жаль, за фактом Селюк уявив себе першою людиною в клубі, якій дозволено диктувати умови всім структурам, аж до звільнення фахівців, які вірою і правдою служать клубу протягом не одного десятка років", - скаржиться Куніцин.

За його словами, саме Селюк створив знервовану обстановку в команді, що призвело до дострокового відходу з "Таврії" низки футболістів, ще недавно визначали її ігровий малюнок - Лакі Ідахора, Антона Монахова, Андрія Корнєва та інших.

"Дійшло до того, що на матч з "Металістом" в заявці "Таврії" не набралося і 18 гравців. Інтерв'ю Селюка - це образа навіть не мене особисто, а всього колективу клубу з майже 55-річною історією, першого чемпіона незалежної України і недавнього володаря Кубка країни", - вважає він.

"За неповний місяць "дистанційного керівництва" Селюк дозволив собі перекреслити багаторічний досвід роботи професіоналів, шанованих у Криму та Україні людей. Далі миритися з такою ситуацією я не має наміру", - запевнив Куніцин.

Він повідомив, що наступного тижня в Києві у нього відбудеться зустріч з головним засновником "Таврії" Дмитром Фірташем, з яким буде детально обговорено "руйнівну діяльність Селюка" і поставлено крапку в цьому конфлікті.

Коментарі ()