Головне

Тренер АПОЕЛа: Повинні були показати, що маленькі команди можуть на рівних боротися з багатими клубами

23.11.2011 22:40 297 0

Таємничим фактором, що зіграв на користь кіпрського АПОЕЛа і дозволив клубу потрапити до плей-офф Ліги Чемпіонів, є просте бажання грати в футбол.

Таку думку висловив головний тренер команди Іван Йовановіч після гостьового матчу 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів з "Зенітом" (0:0), нічия в якому гарантувала його команді вихід у плей-офф.

"Для нас це - фантастичний результат. Ми намагаємося грати в атакувальний футбол. Можливо, у нас маленька команда на тлі європейських грандів, але ми команда з великим серцем. Тим більше добре, що ми зуміли вийти з групи достроково", - почав наставник.

"Ми представляємо дуже маленьку країну. Своїм прикладом ми повинні були показати, що такі маленькі команди, як наша, можуть на рівних боротися з іменитими, багатими клубами. Для нас гроші не мали великого значення", - запевнив він.

"Раз вже нам так пощастило брати участь в груповому етапі Ліги Чемпіонів, ми повинні були відкинути всі зайві думки і зосередитися на грі. Ми дуже багато працювали і за рахунок цього зуміли досягти результату", - вважає тренер.

"Наша мета на сьогодні - залишитися першими в групі. У плей-офф ми докладемо всіх зусиль, щоб якомога довше залишатися в числі найкращих команд. Ми не відчуваємо великого тиску, але у нас є величезне бажання досягти ще кращого результату, ніж вихід з групи", - закінчив він, пише sport-express.ru.

Коментарі ()