Головне

Ребров хоче отримати в суперники на Євро Росію та вважає, що Україна не слабша за Англію

22.11.2011 21:12 482 0

Збірна України не має лякатися зустрічі з кимось ані під час Євро-2012, ані під час відбору до Євро-2012 - у неї є свої козирі та свій інтерес грати із принциповими суперниками.

Таку думку висловив екс-гравець збірної, а нині працівник київського "Динамо" Сергій Ребров.

"Шанси завжди є, якими б не були суперники. Тим більше, за такої гри, яку зараз показує збірна Україна. Упевнений, що у нашої команди є всі шанси поборотися з Англією за перше місце в групі. Особливо зараз, коли в матчі зі збірною Німеччини українська національна команда продемонструвала, в який футбол вона в змозі грати", - вважає він.

"Збірна Польщі - теж дуже серйозний противник. Просто я сподіваюся і вірю, що ми дійсно будемо боротися з англійцями за перше місце в групі. При цьому не можна недооцінювати не лише Польщу, а й Чорногорію - це теж дуже хороша команда", - додав Сергій.

За його словами, щодо можливого матчу з Росією, як раз і цікаво, коли навколо гри є якийсь політичний підтекст і нічого тут страшного немає.

"Ми грали зі збірною Росії, і я пам'ятаю, наскільки підвищеним був інтерес до цих поєдинків. Думаю, що матч з цією командою на Євро-2012 також викличе величезний ажіотаж. Я б із задоволенням подивився матч Україна - Росія. Та й самі хлопці, впевнений, взяли б участь у такому поєдинку", - переконаний він.

"Пам'ятаю, як я грав проти російської збірної - була така напруга. Як до матчів, так і під час самих ігор. Упевнений, що зустріч Україна - Росія стала б неповторним протистоянь в рамках Євро-2012", - сказв Ребров dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()