Головне

У Донецьку продовжать роботу транспорту в день гри з "Порту"

22.11.2011 19:14 350 0

Вболівальники "помаранчево-чорних", які мешкають у віддалених районах міста, після матчу "Шахтар" - "Порту" зможуть без проблем добратися додому, тому що донецька влада для зручності відвідувачів "Донбас Арени" вже традиційно трохи змінила графік роботи громадського транспорту.

У цей день на основних маршрутах буде працювати більше автобусів, тролейбусів і трамваїв, а вільно виїхати з центру можна буде до години ночі, повідомляє сайт "гірників".

Як завжди, після закінчення гри від ТЦ "Побуттехніка" (перехрестя вул. Челюскінців і пр. Миру) на АС "Абакумова" і АС "Трудовська" вирушить по 2 великих муніципальних автобуса 41-го і 42-го маршрутів.

Додатковий транспорт вийде на маршрут № 2 (Залізничний вокзал - ДМЗ): по вулиці Артема курсуватимуть, окрім основних, ще по три одиниці у обидва напрямки. Шістьма автобусами великої місткості посилять маршрут № 73а (мкр-н "Широкий" - Аеропорт, по вул Університетській.). Трамваї першого маршруту по вулиці Челюскінців стануть рухатися з укороченим інтервалом (до 3-х хвилин).

У звичному режимі допізна працюватимуть автостанції "Критий ринок" і "Центр", звідки вболівальники зможуть виїхати до Макіївки і мікрорайон "Текстильник", а також на вул. Щетиніна, вул. Б. Магістральна та вул. Абакумова.

Коментарі ()