Головне

Мхітарян: Гра "Порту" схожа на нашу

22.11.2011 18:56 502 0

Донецький "Шахтар" в особі португальського "Порту" зустріне суперника, котрий має все, аби вдало грати проти кого завгодно, додає складнощів схожа манера гри команд.

Таку думку напередодні гри висловив хавбек команди Генріх Мхітарян, повідомляє офіційний сайт клубу.

"В якійсь мірі гра "Порту" схожа на нашу. Можу відзначити комбінації, швидкість. Крайні гравці схожі за діями на футбольному полі, за веденням гри. При цьому "Порту" теж дуже швидко і грамотно переходить з оборони в атаку", - почав він.

"У них вся команда хороша. Зараз багато хто каже, що Халк - їх провідний гравець. Але я не став би так конкретно виділяти одного лише його, тому що у них багато футболістів високого рівня, і вони сильні як команда", - продовжив він.

За словами Мхітаряна, обіцянка Луческу не говорити гравцям результат матчу "Зеніт" - АПОЕЛ є виправданою - футболісти не повинні думати про те, як зіграють суперники, а концентруватися тільки на власній грі.

"Не вважаю, що їх поразка в Кубку Португалії має значення перед завтрашнім матчем. Все ж Ліга чемпіонів - це зовсім інший рівень, інші матчі. Це прекрасно розуміємо і ми, і вони", - зазначив вірменин.

"Чи здивують наші фани суперника? Упевнений, так і повинно бути! Наші вболівальники дуже добре, активно підтримують нас на "Донбас Арені". І тому нам завжди ще приємніше грати на нашому стадіоні", - закінчив Мхітарян.

Коментарі ()