Головне

Ліга Чемпіонів. ЦСКА - "Лілль" 0:2. Армійці ускладнили собі завдання на вихід у плей-офф. ВІДЕО

22.11.2011 16:31 985 0
Ліга Чемпіонів. ЦСКА - "Лілль" 0:2. Армійці ускладнили собі завдання на вихід у плей-офф. ВІДЕО

У матчі проти "Лілля" московський ЦСКА не зміг повторити своє досягнення пешої зустрічі цих клубів, коли росіяни, поступаючись із рахуком 2:0, зусиллями Сейду Думбія змогли звести гру до результативної нічиєї. У сьогоднішньому поєдинку через дві отримані жовті картки у грі з "Трабзонспором" івуарієць був змушений спостерігати за грою із трибуни, і як, наслідок, атакувальний потенціал російського клубу дорівнював майже нулю.

Для "Лілля", який в чотирьох попередніх матчах набрав усього два очки, перемога сьогодні означала збереження шансів на продовження боротьби у весняній стадії Ліги чемпіонів. І французи достойно виконали це завдання. Граючи у більш швидкий і агресивний футбол, підопічні Руді Гарсії ще в першій сорокап'ятихвилинці мали реальні шанси на успіх.

Проте першого гола довелося чекати до сорок дев'ятої хвилини. Після подачі із флангу Бєрєзуцкій у боротьбі із Соу майстерно переправив м'яч у ворота своєї команди, не залишивши Габулову жодного шансу на порятунок. На цьому французи не зупинилися, і на шістдесят п'ятій хвилині Азар віддав класний пас на Коула, який перекидаючи голкіпера, влучив у стійку. Першим на добивання зіграв Соу, який і подвоїв відрив свого клубу.

ЦСКА спробував відповісти, проте Дзагоєв і Вагнер Лав не спромоглися створити чогось надзвичайного біля воріт Ландро. Кінцівку матчу "армійці" догравали так, наче це вони вели в два голи.

У підсумку, "Лілль" і ЦСКА мають у своєму активі по п'ять очок. І для російського клубу дуже важливим буде результат іншого поєдинку цієї групи, в якому сьогодні Трабзонспор", у активі якого теж п'ять пунктів, прийматиме "Інтер",  який із дев'ятьма очками вже гарантував собі вихід у плей-офф. Ну і ситуацію москвичів ускладнює ще й те, що у заключному турі на них чекатиме надважкий виїзд на "Джузеппе Меацца", де будь що потрібно буде здобути перемогу.

Коментарі ()