Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Олександрія" 4:0. Все закономірно. ВІДЕО

20.11.2011 19:01 1117 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Олександрія" 4:0. Все закономірно. ВІДЕО

Перед матчем із "Олександрією" у Юрія Сьоміна були серйозні проблеми зі складом. Через дискваліфікацію участь в зустрічі не могли взяти Євген Хачеріді та Артем Мілевський, травми завадили потрапити у заявку на матч Горану Попову і Тарасу Михалику, а Андрій Шевченко взагалі полетів за кордон на відновлювальні процедури. А якщо ще й врахувати той факт, що напередодні більшість гравців були задіяні у матчах за свої національні збірні, то шанси команди Шарана взяти хоча б одне очко в Києві збільшувались.

"Олександрія" відразу після стартового свистка кинулась у бій, і вже на третій хвилині Гітченко небезпечно пробивав по воротах Шовковського, проте голкіпер киян встиг зреагувати і перевести м'яч на кутовий. А у наступній атаці після розіграшу кутового вже біля інших воріт Браун Ідейе відкрив рахунок. Після забитого м'яча "Динамо" віддало ініціативу супернику, проте більше небезпечних моментів біля воріт киян у першій половині зустрічі олександрійці створити не спромоглися.

А "Динамо" мало всі шанси закірпити свій успіх ще до перерви. Свої моменти не зміг використати Андрій Ярмоленко, який пробив над поперечиною, Браун Ідейе не зумів обіграти голкіпера, який вийшов за межі штрафного майдачника, а Гусєв після подачі з кутового перевірив на міцність хрестовину воріт стадіону "Динамо". І все ж до перерви кияни таки збільшили рахунок. У компенсований арбітром час Алієв віддав пас на Ярмоленка, який спокійно розібрався із голкіпером "Олександрії".

У другому таймі "Олександрія" пішла у наступ, проте як і у першій половині зустрічі забити м'яч у ворота киян футболісти не змогли. А "Динамо" продовжило забивати. Чергова спроба удару Алієва завершилася результативним рикошетом від захисника на 57-й хвилині, а остаточну крапку в зустрічі поставив все той же Ярмоленко, який на один м'яч випередив свого одноклубника Ідейе у гонці бомбардирів клубу і чемпіонату.

Що ж стосується самої гри, то перемога в матчі проти суперника рівня "Олександрії" - не показник для "Динамо". Команда продовжує лідирувати в українській першості, випереджаючи свого найближчого переслідувача - "Шахтар", на одне очко. "Олександрія" займає передостанню сходину турнірної таблиці, і для команди Шарана набагато важливішим буде наступний матч, у якому "Олександрія" зіграє проти свого конкурента за право зберегти прописку в еліті українського футболу - "Зорі".

Коментарі ()