Головне

Євтушенко: Збірна подарувала нам певну частку оптимізму

17.11.2011 10:58 461 0

Збірна України непогано діяла у грі проти німців, а от з Австрією був спад, котрий, втім, пояснюється логічними причинами.

Такого висновку дійшов, аналізуючи останні матчі збірної екс-форвард київського "Динамо", а нині телеексперт Вадим Євтушенко.

"Не можу сказати, що було щось принципово нове. Хороше - так, було. Проти збірної Німеччини проявили характер, втілювали тактичні задумки тренера в життя", - вважає він.

"Особливо це стосується першого тайму. Збірна подарувала нам певну частку оптимізму. Змусила повірити, що на Євро-2012 у нас буде боєздатний колектив", - вірить експерт.

"А ось у матчі з Австрією далеко не все вдавалося. Припускаю, що тренерський штаб не зовсім задоволений якістю гри в цьому матчі", - зазначив Євтушенко.

На його думку, в грі у Львові фізичні кондиції нашої збірної залишали бажати кращого.

"Був дуже величезний виплеск емоційної енергії на матчі в Києві, потрібно було повернути фарт нової арени до себе - потрібен був результат", - ділиться він враженнями.

"При цьому не занадто багато ми говоримо про складності при грі через три дні на четвертий? За великим рахунком, наші гравці в чемпіонаті навіть протягом однієї гри не завжди грають з повною викладкою", - нагадує Євтушенко.

Щодо ситуації з вилученням Кучера, то на думку фахівця, в цілому по ситуації він мав рацію, бо захищав свого партнера, але занадто далеко зайшов.З огляду на цей епізод санкції можуть бути дуже жорсткими і поширитися навіть на матчі Євро-2012, пише lb.ua.

Коментарі ()