Головне

Палкін: У "Шахтаря" нормальні стосунки з ультрас

16.11.2011 15:42 127 0

Конфлікту з найбільш відданими шанувальниками команди у донецького "Шахтаря" і близько немає, але ситуація є патовою - клуб не може допомогти фанам через їх мовчанку.

Про це заявив генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін, який дав інтерв'ю телеканалу ICTV, пише клубна прес-служба.

"Передусім я хочу сказати, що конфлікту в "Шахтаря" з фанатами немає. Його й не було. Існував конфлікт між ультрас "Шахтаря" та міліцією", - запевнив він.

"Основна думка полягає в тому, що є певний тиск із боку міліції. Нібито до вболівальників навіть ходять по домівках й говорять аж до "Навіщо тобі це потрібно – вболівати?". Нібито ведеться профілактична робота напередодні Євро-2012", - каже Палкін.

Він поскаржився, що на прохання дати конкретні імена та прізвища тих, хто ходить до фанатів, вони відмовляють, аби не почалися гоніння.

"Нікого насильно я тягти не буду. Той, хто в собі відчуває сили й певну сміливість, – будь ласка, йдіть. Що стосується нашої сторони, ми все, що вимагається від нас, зробимо і спробуємо захистити своїх уболівальників, якщо насправді були якісь перекоси з боку міліції", - обіцяє він.

"Проблема криється в тому, що у зв'язку із підготовкою міліції до Євро-2012 в деяких напрямах, можливо, вона трохи перестаралася. Це тонкий механізм", - вважає Палкін.

"Поступово ми дійдемо до того, що в секторі нікого не буде. Буде тиша, й у нас на стадіоні буде так, як у театрі. Тільки лузання насіння буде чутно. Ми не бажаємо, щоб так сталося: це стадіон, це певна аура й атмосфера", - побоюється він.

Коментарі ()