Головне

Кузнєцов: Можливо, Димінський чекав, що я впаду на коліна

16.11.2011 14:23 336 0

Сергій Кузнєцов у конфлікті з "Карпатами" повів себе, як справжній професіонал, до останнього роблячи все можливе, аби клуб міг виправити ситуацію.

Такий висновок напрошується зі слів самого нападника, котрий розповів про подробиці ситуації.

"Карпатам" наказано погасити всі заборгованості із зарплати з квітня по середину листопада плюс компенсувати витрати, понесені мною у зв'язку з професійною травмою". - повідомив він.

"Я ж лікувався і відновлювався за свій рахунок. Крім того, апеляційний комітет федерації надав мені статус вільного агента, який вступив в силу з моменту рішення", - зазначив Сергій.

За словами форварда, коли він повернувся в розташування клубу місяць тому, то всього лише підкорився рішенню КДК.

"У той момент наш спортивний директор Юрій Дячук-Ставицький подзвонив і попросив допомогти команді в непростій ситуації. Незважаючи на неприємний осад, що залишався в мене на душі протягом останнього півроку, я погодився", - розповідає Кузнєцов.

"Рішення далося важко, адже весь цей час я відчував себе викинутим на вулицю. Клуб мною не цікавився, я йому був не потрібен. Фактично залишався один на один з проблемами. Але довелося переступити через себе і повернутися до Львова", - продовжив він.

Коли Кузнєцов повернувся в клуб, то все ж сподівався, що здоровий глузд з боку Петра Диминського запанує і питання з ним вирішиться позитивно.

"Йти на діалог? Потреби в цьому не бачив. Я футболіст, моя справа виконувати свої професійні обов'язки - тренуватися, грати. Паралельно я займався справами і в апеляційному комітеті", - згадує він.

"Можливо, Диминський і чекав, що я прийду, впаду перед ним на коліна, однак цього не могло бути апріорі - винним себе я не відчував", - цитує Сергія sport-express.ua.

Коментарі ()