Головне

Блохін: Погано, що ми не гратимемо матчі на "Арені Львів" на Євро-2012

16.11.2011 00:35 183 0

Після перемоги над Австрією у товариській грі головний тренер збірної України Олег Блохін подякував за підтримку вболівальникам.

"У першому таймі у нас з'явилася дуже велика проблема праворуч з різних причин. І уся гострота атак збірної Австрії була через те, що команда мала високого нападника Янко, який провів п'ять ударів з центральної зони. У другому таймі ми зробили деякі перестановки, і гра вирівнялася. Забий другий м'яч, звичайно, було б легше. Але за рахунку 1:0 шанс у збірної Австрії з'явився, і вони зрівняли.

Я розумію якоюсь мірою гравців, які нишком б'ють ззаду. Але Кучера це не виправдовує, адже догравати матч удесятьох недозволенно. Я не виправдовую Кучера, але останні п'ять хвилин для мене були схожі на повість "Як загартовувалася сталь".

У останні декілька хвилин команда удесятьох проявила дух, і я їм вдячний за проявлений характер. А якби забили ще і третій гол в контратаці, було б взагалі добре. Я подякував команді за гру, за те, що є колектив, який бореться до останнього. І вдячність за те, що закінчили короткий, але щільний цикл.

Усі кажуть, що ми повинні грати першим номером. Але хто мені скаже, що таке "перший номер"? Ми виходимо на кожну гру, аналізуючи наші можливості і силу суперника. Тим і відрізняється наша команда, що вона бореться. Я хочу подякувати за колосальну підтримку "Арену Львів", і погано, що ми тут не гратимемо матчі Євро-2012. Після вилучення стадіон повів нашу команду вперед, що і вплинуло на кінцевий результат. Це було щось з чимось", - цитує Блохіна championat.com.

Коментарі ()