Головне

Коллер: Атмосфера на "Арені Львів" допомогла збірній України виграти

16.11.2011 00:10 320 0

Головний тренер національної збірної Австрії Марсель Коллер після гри зі збірною України відзначив львівських уболівальників.

"Вітаємо Блохіна і його команду з перемогою. Ми побачили хорошу гру у виконанні збірної Австрії на старті зустрічі, але українська команда добре зіграла на контратаках.

Звичайно, ми зіграли проти досить серйозного суперника для нашої команди - українці досягли успіху в нападі, а нам, на жаль, не вдалося посилити гру. Насправді, я позитивно відношуся до сьогоднішньої гри - у нас довгий шлях, і є над чим працювати. Ми побачили, що наші футболісти уміють грати і є усі можливості для подальшого розвитку.

Збірна Австрії грає до фінального свистка. Сьогодні нам з командою не вдалося влагодити деякі питання - у нас була достатня кількість гольових моментів, але ми їх не реалізували. Ми повинні награвати склад, і надалі гравці знайдуть взаєморозуміння на полі.

Атмосфера на "Арені Львів" відмінна, було дуже багато людей і дуже шумно. Ми вважаємо, що уболівальники дуже допомогли збірній України. Таку підтримку можна порівняти з уболівальниками "Базеля", але австрійські фанати не такі гучні, як ваші", - цитує тренера championat.com.


 

Коментарі ()