Головне

Павлов: У ситуації з трансфером Безуса я нічого не вирішую

13.11.2011 15:20 573 0

Можливий перехід у "Динамо" хавбека "Ворскли" Романа Безуса залежить лише від здатності домовитися керівництва двох клубів.

Про це у розмові з представниками каналу "24" заявив головний тренер полтавської команди Микола Павлов.

"Зараз така ситуація, що я нічого не вирішую. Колись я вирішував все – у мене були контракти футболістів, я шукав гроші на зарплату, потім її виплачував, підписував фінансові документи", - згадує він.

"Тепер у нас, в Полтаві, є президент Олег Бабаєв, є почесний президент Костянтин Жеваго. Лише ці люди приймають будь-яке рішення з кадрових чи фінансових питань", - каже тренер.

За словами Павлова, він лише ділиться з ними своєю думкою, яку вони, як правило, враховують.

"Тож питання щодо Безуса вирішуватимуть Ігор Михайлович Суркіс, Костянтин Валентинович Жеваго і сам Роман Безус", - наголосив фахівець.

"У будь-якому випадку, до Євро-2012 він на сто відсотків повинен залишатися у команді "Ворскла". Ми зобов’язані створити Безусу відповідні умови, щоб він матеріально не потерпав від того, що не переходить в інший клуб", - зазначив наставник.

"До того ж, у Полтаві він матиме те, що за гроші не купиш – довіру. Навіть за умови конкуренції головний тренер і помічники йому довірятимуть. А вже після Євро, якщо він продовжуватиме зростати, то не залишиться поза увагою тренерів провідних українських клубів, національної збірної", - впевнений Павлов.

Водночас, тренер, котрий відкрив талант Безуса, натякнув, що не відкидає інтересу до Безуса і від клубів з-за кордону

Коментарі ()