Головне

Соколовський: "Зеніт" зіграв краще і в Донецьку, і в Пітері

13.11.2011 14:24 441 0

Лише одне очко, що взяв донецький "Шахтар" у Лізі Чемпіонів проти пітерського "Зеніта", є цілком логічним наслідком переваги російського клубу.

Таку думку висловив "Львівській газеті" найкращий бомбардир донецької команди в чемпіонатах СРСР Михайло Соколовський.

"Якщо об'єктивно, то "Зеніт" зіграв краще і в Донецьку, і в Пітері. У двох протистояннях росіяни виявилися сильнішими. Ніхто цього не заперечує", - каже він.

"Зеніт" - цільна команда. Підопічні Лучано Спаллеті показують швидкісний футбол, особливо їм це вдавалося в Донецьку. Пітерці створювали гольові моменти завдяки швидким командним діям", - згадує він.

"Крім того, "Зеніт" узяв на озброєння основу італійського футболу - захист. Російським футболістам вдалося нейтралізувати атаку "Шахтаря", - визнає Соколовський.

За його словами, у "гірників" практично не було моментів, всі зони були перекриті, суперники застосовували колективний відбір.

"Тому донеччани не могли розбігтися. На даний момент "Зеніт" є більш мобільною, "голодною" командою. Росіяни виглядали дуже сильно", - захоплюється Соколовський.

"Думаю, "зенітівці" ретельно вивчили кожного гравця "Шахтаря", особливо іноземців", - цитує легендарного гравця championat.com.

Коментарі ()