Головне

Яковенко: У нас що - все ідеально, а хлопці підводять весь український футбол?

11.11.2011 20:11 442 0

У тому, що молодіжна збірна України (U-21) не зуміла здобути перемогу над фінами, нічого страшного нема - життя триває, а гру команда продемонструвала цілком непогану.

Про це після зустрічі заявив в ефірі каналу "Футбол" головний тренер команди Павло Яковенко.

"Тільки результат невтішний, а по грі і віддачі претензій немає. Бійцівські якоісті були, не вистачило реалізації плюс невезіння - у фінів був один удар і вийшов результативним", - поскаржився він.

"Не вистачає зіграності, через це багато проблем: постійно міняється склад, хлопці не відчувають один одного", - зазначив тренер.

Яковенко не вважає, що помилився зі стартовим складом, за його словами, хлопці добре готувалися до фінів.

"Чому дивився перший тайм зверху? Я так часто роблю, звідти краще видно гру, можна зробити поправки в перерві", - відповів він на питання.

"Швидкий гол суперника? Команда і так недостатньо зіграна, а швидкий гол будь-кого може збити, тим більше, фіни - хороший суперник", - сказав фахівець.

"Глухого кута нема, життя не закінчується, не бачу катастрофи чи проблеми. У нас що - все ідеально в футболі, а хлопці підводять весь український футбол? Поки буде маленький шанс - будемо боротися", - пообіцяв Яковенко.

Коментарі ()