Головне

Гендиректор "Говерли": Хочемо показати Колліні рівень суддівства в Першій лізі

11.11.2011 19:15 311 0

Рішення "Говерла-Закарпаття" поскаржитися куратору українському суддівського корпусу  на суддівство стосується не лише матчу останнього туру першості проти "Севастополя", а й загалом ситуації в Першій лізі.

Про це заявив Іван Шіц, генеральний директор "Говерли-Закарпаття".

"Справді, ми вислали куратору суддівського корпусу України відеоматеріали, у яких продемонстровано вісім, на нашу думку, спірних епізодів. Особливу увагу необхідно приділити ситуаціям з призначенням пенальті в наш бік", - почав він.

"Самі розумієте, коли ставлять пенальті на початку зустрічі, вся гра змінюється. Особливо в такому матчі, як з "Севастополем", в поєдинку, в якому може вирішитися доля путівки до прем’єр-ліги", - каже Шіц.

На його думку, характерно й те, що рефері цієї гри Костянтин Труханов судив матч "Говерли" з запорізьким "Металургом", і до його роботи також були претензії.

"Проте того разу ми вирішили не писати листів, а обмежилися обговоренням ситуації в телефонному режимі. Ми не сподіваємося на якісь результати, просто хочемо продемонструвати пану Колліні реальний рівень суддівства у першій лізі", - наводить слова Шіца ukrfootball.in.ua.

Коментарі ()