Головне

Першу лігу почнуть транслювати навесні

10.11.2011 19:44 227 0

Вперше за 15-річне існування Професіональної футбольної ліги вдалося створити єдиний пул команд першої ліги.

Про те, як відбулося формування єдиного пулу, розповів директор маркетингового партнера ПФЛ компанії "Ліга Футбол" Владислав Догадайло.

"Проблем не було, мали місце радше робочі моменти, оскільки не всіх могли влаштовувати умови договору. Але ще на початку переговорів ми всіх попереджали, що це — проект, і всі зауваження буде враховано, зміни внесено. Зрештою, президент ПФЛ і я задоволені ходом переговорів. Більшість клубів приєдналися до пулу", - повідомив він.

"Нині до пулу ввійшло п'ятнадцять клубів. Категоричну відмову дало лише "Динамо-2". Щодо "Севастополя" і "Сталі", то з ними не до кінця узгоджено умови договору, але вони не проти приєднатися, тож це питання часу", - запевнив він.

Щодо фінансової складової, то Догадайло зазначив, що це питання буде оговорено, коли почнеться вихід на кінцевий договір із спонсором змагань.

"Чи він вже є? Поки що все у стадії переговорів. Та й наперед не хотілося б нічого загадувати", - відповів Догадайло.

"Все робиться для того, щоб наступної весни почати трансляції центрального матчу туру. На перших  етапах це буде одна гра, а потім усе залежатиме від того, яким стане рейтинг. Нині на весняну частину першості заплановано тринадцять телетрансляцій", - цитує Догадайла ukrfootball.in.ua.

Коментарі ()