Головне

"Таврія" взяла шефство над школою-інтернатом

10.11.2011 19:26 604 0

Сімферопольська "Таврія" взяла шефство над Республіканським навчальним закладом "Сімферопольська загальноосвітня школа-інтернат № 1", розташованим в Сімферополі на вул. Гагаріна, 18.

Як повідомляє офіційний сайт клубу, цікаво відзначити, що навчаються в школі тільки дівчатка, які вже на найближчих матчах команди виступлять в якості групи підтримки (до речі, до поєдинку з "Волинню" на РС "Локомотив" буде встановлена ​​сучасна звукопідсилююча апаратура).

Вже завтра один з провідних провайдерів міста встановить в школі бездротовий Інтернет. Крім того, на прохання керівництва школи будуть закуплені 100 комплектів посуду.

Але головним, на думку директора школи Тамари Тализіна, є дефіцит спілкування учнів із зовнішнім світом, складність з організацією відвідування пам'яток Криму. В "Таврії" і на цю проблему було звернуто увагу, і вже в найближчу неділю заплановано виїзд вихованок школи в Лівадійський палац-музей.

Зазначимо, що цей крок став одним з перших з розвитку соціальної роботи клубу, про яку говорив спортивний директор кримчан Дмитро Селюк.

Коментарі ()