Головне

Юні "карпатівці" виграли міжнародний турнір Legia Cup-2011

08.11.2011 21:23 233 0

10-річні вихованці СДЮШОР ФК "Карпати" (тренер – Андрій Грінер) посіли перше місце на міжнародному турнірі у Варшаві Legia Cup-2011.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Змагання відбувалися у двох групах. Львів’яни змагалися у групі "А" разом зі словацькою "Жиліною", польською "Легією" та естонським клубом "Таллінн Калев". У групі "В" грали "Спарта" (Прага), Чесько-німецька футбольна школа, "Герта" (Берлін) та "Атлетікс" (Вільнюс).

З естонцями карпатівці зіграли в безгольову нічию, але виграли два інші матчі: 1:0 в "Жиліни" та 2:1 у господарів змагань. Відповідно, підопічні Андрія Грінера посіли перше місце у своїй групі.

У чвертьфіналі "Карпати" розгромили "Атлетікс" з Вільнюса 7:0. Далі був півфінал з уже знайомою "Легією". Цього разу "зелено-білі" не змогли забити з гри, і учасника фіналу визначила серія пенальті. Гості знову виявилися сильнішими за польських однолітків і перемогли 4:3.

Нарешті у фіналі підопічні Андрія Грінера зустрілися з Чесько-німецькою футбольною школою і перемогли 1:0. Нападник "Карпат" Ігор Бекеша увійшов до символічної збірної туру.

Коментарі ()