Головне

Збірна України (U-19) вирушила до Македонії

08.11.2011 20:42 376 0

У вівторок, 8 листопада, юнацька збірна України (футболісти 1993 року народження) взяла курс на Македонію, де вже у четвер стартує перший відбірний раунд ЧЄ-2012 (U-19).

Останній етап підготовки українців проходив на базі київського "Динамо" в Кончі-Заспі, пише сайт ФФУ.

За результатами збору тренерський штаб на чолі з Олегом Кузнецовим визначив 18 виконавців, які й потрапили до заявки на кваліфікаційний турнір. Серед ниє є й потенційний дебютант − захисник донецького "Шахтар" Руслан Малиновський, котрий поки не має досвіду виступів на рівні збірних.

Склад збірної України:

Воротарі: Євген Волинець, Олександр Ткаченко (обидва − "Динамо" Київ).

Захисники: Бадрі Акубардія, Антон Братков, Рудольф Сухомлинов, Іван Трубочкін (усі − "Динамо"), Руслан Малиновський, Михайло Писко (обидва − "Шахтар" Донецьк), Віталій Приндета ("Волинь" Луцк).

Півзахисники: Віталій Буяльський, Олександр Єрмаченко (обидва − "Динамо"), Сергій Вакуленко, В’ячеслав Чурко (обидва − "Шахтар"), Сергій М’якушко ("Оболонь" Київ), Борис Орловський ("Буковина" Чернівці), Борис Тащі ("Динамо" Москва, Росія);

Форварди: Євген Бохашвілі ("Дніпро" Дніпропетровськ), Владислав Кулач ("Шахтар").

Нагадаємо, що генеральною репетицією для нашої команди став представницький турнір у французькому Ліможі, в рамках якого підопічні Кузнецова розійшлися миром з португальцями (1:1), поступилися господарям (1:2) та англійцям (1:3). До речі, останні дві збірні, як і чинні чемпіони континенту іспанці позбавлені необхідності виступати в першому кваліфікаційному раунді й потраплять до наступної стадії автоматично

Українці гратимуть у 6-й групі. З 10 по 15 листопада вони з’ясовуватимуть стосунки зі Швейцарією, Казахстаном та Македонією, котра прийматиме змагання. До еліт-раунду вийдуть по два переможці від кожного з 12 квартетів, а ще одну путівку отримає володар третього місця, що покаже найкращий результат в матчах проти двох найсильніших збірних у своїй групі. За місце у чільній вісімці учасники битимуться навесні. Поєдинки фінального турніру відбуватимуться в Естонії.

ЧЄ-2012 (U-19). Група 6 (Струмица, КЮР Македонія)

10 листопада

Україна − Казахстан

12 листопада

Україна − КЮР Македонія

15 листопада

Швейцарія − Україна

Коментарі ()