Головне

Шуфрич-молодший вибачився перед "Севастополем" за "клоунів"

07.11.2011 18:44 162 0

Віце-президент ФК "Говерла" Олександр Шуфрич просить вибачення у мешканців Севастополя за образливі висловлювання на адресу гравців їхнього футбольного клубу.

"Уважно вивчивши ситуацію, пов'язану з між ФК "Говерла" і ФК "Севастополь", яка для нас була принциповою, хоч і далеко не вирішальною, і звернувши увагу на нездоровий ажіотаж навколо моєї реакції в одній із соціальних мереж, я хочу вибачитися і сказати, що це, насамперед, були мої емоції як уболівальника", - сказано в заяві Шуфрича.

"Згоден, я не мав права на них як керівник, а під словом "Севастополь", ні в якому разі не мав на увазі жителів цього славного міста", - додав він.

За його словами, "предметом вивчення" будуть всі спірні моменти цього матчу, "в тому числі обидва пенальті і незарахований гол у ворота ФК "Севастополь", а також чи "випадково" саме цей арбітр призначається на ігри з основними нашими конкурентами на вихід в прем'єр-лігу, а саме з ФК "Севастополь" і ФК "Металург" (Запоріжжя).

"Хотів би додати, що досі перебуваю під враженням від атмосфери, яка витала на стадіоні в Севастополі. Такі вболівальники заслуговують на гарні і чесні перемоги своєї рідної команди, чого я щиро їм бажаю", - цитує Шуфрича zakarpattya.net.ua.

Коментарі ()