Головне

Алієв: Йдемо до своєї мети – виграти чемпіонат

07.11.2011 15:10 173 0

Київське "Динамо" демонструє непоганий футбол у більшості своїх матчів, а головне - видає результат у чемпіонаті України.

Про це заявив після перемоги над "Металістом" півзахисник команди Олександр Алієв, пише клубний сайт.

"Не сказав би, що ми грали повністю від оборони. Просто Юрій Павлович дав установку при атаці суперника відбирати м'яча й різко переходити до контратаки. І саме за допомогою швидких контратак нам вдалося забити два м'ячі". - каже він.

"Ми перемогли, і це сьогодні найголовніше. Йде боротьба за чемпіонство. І нехай сьогодні ми не показали гарного футболу, як робили раніше, все ж таки досягли результату. Як відомо, у футболі це найголовніше. Йде боротьба за чемпіонство, і наше завдання – виграти чемпіонат", - наголосив Алієв.

За його словами, розмови про кризу в команді - це підступи недоброзичливців.

"Ми приїхали до Харкова та змусили замовкнути наших критиків. Нехай дивляться, як команда грає. Ми йдемо до своєї мети, і дай боже продовжувати так надалі", - запевнив він.

"У нас лідер – уся команда. В певній мірі не вистачало Ярмоленка та Мілевського. Але нічого страшного, ми вийшли на поле та грали за себе й тих хлопців, які залишилися в Києві", - додав Олександр.

"Звичайно, якби всі перебували на полі, було б простіше. Але так сталося, що хлопці сьогодні не могли допомогти команді. Ті, хто раніше мало виступали, показали хорошу гру. Ми приїхали до Харкова за результатом і нам вдалося його досягти", - резюмував він.

Коментарі ()