Головне

Морозов: "Металіст" може дійти до фіналу Ліги Європи

05.11.2011 15:30 365 0

Кадровий потенціал та поставлена гра разом з жагою європейських перемог можуть далеко завести харківський "Металіст" у поточному розіграші Ліги Європи.

Про це заявив заслужений тренер України Сергій Морозов, котрий вважає, що "Металіст" став ще сильніше з приходом в команду нових легіонерів.

"В "Металісті" се дуже грамотно побудована для досягнення результату. Без легіонерів зараз дуже складно щось показувати на європейській арені", - сказав він.

"Харків'яни свого часу посилилися відмінними іноземцями. Шав'єр, Крістальдо, Соса. Але навіть з Крістальдо і Шав'єром команда в минулому сезоні не відрізнялася стабільністю, іноді дозволяючи неприємні серії з домашніх поразок", - згадує Морозов.

Але, на його думку, Маркевичу за рік вдалося створити відмінну команду і, можна сказати, в Харкові у тренера було дві команди, вічно бронзова та нинішня, яка радує стабільністю.

"У минулій команді виділялися Слюсар, який грає зараз в "Оболоні", Валяєв, Шелаєв. Але новий колектив, в якому з'явилися якісні іноземці, набагато сильніше попереднього", - переконаний він.

"Нинішній "Металіст" здатний претендувати на місце у фіналі Лізі Європи і може поборотися за медалі більш благородної проби, ніж бронза. Можу сказати, що на даному етапі команда Маркевича грає більш розкуто і творчо", - цитує Морозова championat.com.

Коментарі ()