Головне

"Таврія" інвестуватиме гроші в клубну інфраструктуру

05.11.2011 14:42 400 0

З приходом до "Таврії" нового спортивого директора клубу Дмитра Селюка буде змінюватися не лише кадровий склад команди, а й почнуться зміни в діяльності клубу.

Таку заяву самого Селюка, котрий розповів у що вкладатимуть гоші акціонери "Таврії", наводить офіційний сайт кримчан.

"Я кажу про реконструкцію навчально-тренувальної бази і стадіону, назріло також питання відкриття власної футбольної академії. Акціонери клубу приділяють цьому найсерйознішу увагу", - запевнив він.

"За великим рахунком, рішення вже прийняті, залишилося тільки втілити їх у життя. Без відповідної інфраструктури розвиток клубу неможливий, тим більше неможливо домогтися якихось успіхів", - каже Селюк.

Він розповів, що роботу зі створення інфраструктури акціонери поклали на плечі Сергія Володимировича Куніцина.

"Куніцин - шанована в Криму людина, не сумніваюся, що з цим непростим дорученням він впорається", - зазначив Селюк.

"Ми обов'язково буде відвідувати дитячі будинки (зрозуміло, не з порожніми руками), допомагати іншим незахищеним верствам населення - інвалідам, людям похилого віку і т. д. Зараз ми розробляємо план нашої роботи в цьому напрямку", - оцінив він перспективи соціальної роботи "Таврії".

За словами Селюка, ще до кінця місяця можна буде побачити реальні кроки в цьому напрямку, бо йому хотілося б, щоб "Таврія" і жителі регіону стали однією сім'єю.

Коментарі ()