Головне

Ігор Суркіс: Ініціатива призначення Михайличенка виходила від Сьоміна

05.11.2011 14:34 357 0

Запрошення Олексія Михайличенка на посаду спортивного директора "Динамо" - не спроба підготувати повернення фахівця на тренерський місток київської команди.

Про це заявив, коментуючи нещодавні кадрові зміни в "Динамо", президент клубу Ігор Суркіс.

"Михайличенко змінить Сьоміна? Я так далеко не дивлюся. І навіть не думав про це. Ще раз хочу повторити: ініціатива призначення Михайличенка виходила від Сьоміна. Був наданий цілий ряд кандидатур на цю вакансію, яку він просив заповнити. І кандидатура Михайличенка йому здалася оптимальною", - сказав Суркіс.

"Михайличенко - порядна людина. І Сьомін не настільки дурний, щоб під себе рити яму ... Команда йде на першому місці. Найближчим часом нам потрібно відновити хворих і дочекатися повернення в лад заслужено дискваліфікованих лідерів команди, які підвели її в найвідповідальніший момент", - сказав, маючи на увазі Ярмоленка з Мілевським, президент клубу.

"Але якщо вони її підвели, то вони лідери - тільки на словах. А не на ділі. Я їм це вже в очі сказав. І можу вам повторити. Ця психологічна складова не могла не позначитися на їх грі з "Бешикташем". Ось тут є питання. До речі, не до Сьоміну, не до Михайличенка, і навіть не до мене. А до всього тренерського штабу", - вважає Суркіс-молодший.

Він підкреслив, що з Сьоміним працюють ще п'ятеро людей, і вони повинні допомагати Сьоміну приводити команду до потрібного психологічному стану, пише sport.segodnya.ua.

Коментарі ()