Головне

Онисько: Гроші тернопільської "Ниви" пішли на ювілей міста Збараж

05.11.2011 14:20 413 0

Скандальний невиїзд тернопільської "Ниви" на гру з "Сумами" - лише верхівка айсбергу проблем з грошима, котрі існують в клубі вже кілька місяців.

Про це розповів один з найдосвідченіших футболістів команди Павло Онисько, котрий навів приклади несерйозного ставлення керівництва клубу до справи.

"Коли мене запрошували в команду, то говорили, що завданням на сезон буде вихід до першої ліги. Я повірив, тому й поїхав до Тернополя. Все починалося ніби добре. За тиждень перебування в команді нам виплатили заробітну плату, перші преміальні… А тепер я розумію, що цим нас просто заманили", - почав він.

"Ми таки отримали ще одну зарплату, за серпень, і все. З’ясувалося, що в цьому клубі працюють несерйозні люди, котрі обіцяють одне, а роблять зовсім інше. Приїздив до нас на зустріч заступник губернатора, були й керівники від міста, клялися й божилися, що все буде гаразд, а команда боротиметься за першу лігу, все так красиво говорили", - згадує він.

"Я пограв у багатьох клубах, і знаю, як воно, коли команда бореться за високі завдання. У Тернополі ж подібного і близько не було. Після побаченого відразу зрозумів, що про першу лігу не може бути й мови", - наголосив Онисько.

За його словами, перед грою зі "Славутичем" футболісти рішуче були налаштовані не вийти та приїхав начальник команди Роман Мацюпа, який запевнив, що гроші на рахунку вже є, тож треба вийти на гру.

"Останнього тижня перед грою з "Сумами" ми вже й заступнику губернатора телефонували, пояснювали ситуацію, що з нами не розрахувалися, тож команда не поїде на гру. Але до нас ніхто не прислухався, як і на зустріч ніхто не приїхав: ані керівництво з міста, ані президент клубу", - жаліється гравець.

"Автанділ Мдінарадзе (представник клубу - Чемпіон) телефонував  тренеру та капітану команди і говорив, що як ми не поїдемо на гру, то нам взагалі ніхто нічого не заплатить. Іншими словами, нам почали щось типу погрожувати", - продовжив Павло.

"У телефонному режимі ми між собою підтримуємо зв'язок і чекаємо хоч якоїсь реакції від клубу. Можливо, до губернатора надійде інформація. Наскільки мені відомо, подейкують, що наші гроші пішли на святкування 800-річчя міста Збараж…а постраждали ми", - цитує Ониська ukrfootball.in.ua.

Коментарі ()