Головне

Прем'єр-ліга. "Дніпро" - "Арсенал" 1:0. Розіграти зайвого. ВІДЕО

05.11.2011 22:00 676 0
Прем'єр-ліга. "Дніпро" - "Арсенал" 1:0. Розіграти зайвого. ВІДЕО

Старт нового кола змагань, навіть якщо після завершення минулого кола не минуло і тижня, однак завжди пов’язаний із якимись новими сподіваннями, із шансами досягти того, що не вдалося у першій половині, виправити попередні помилки.

Спершу цієї суботи побачили ми, як на "Іллічівці" вимістили всю свою злість за невдалий сезон львівські "Карпати", а за кілька годин була вже черга "Дніпра" показувати, у який бік змінилася команда порівняно із невдалим літнім стартом.

Матч мав статус битви сусідів у турнірній таблиці, і цілком його виправдовував. Дві достатньо технічні команди мали боротися на непридатному для комбінаційного футболу газоні, і через це великої кількості гострих моментів чекати не варто було. Замість них побачили ми гру нервову, з великою кількістю фолів і сутичок.

Хоча були в обох команд  моменти, аби забити. На правах господарів ближчим до цього був "Дніпро": ще до перерви мали нагоди забивати Олійник і Калініч, пізніше і з ударом Коноплянки Погорілий ледве впорався. Хоча не скажеш, що дуже перегравав "Дніпро" киян, оборонялися вони добре.

Усе змінилося після того, як за другу жовту картку поле залишив Міколюнас. Чисельною перевагою "Дніпро" скористався на повну, атаки стали розвиватися швидше, і буквально за кілька хвилин рахунок було відкрито. Блискуче зіграв Калініч, обігравши двох захисників і воротаря та пробивши у порожні ворота, але відзначити варто також і чудовий пас із центру поля, який відправив хорвата у прорив.

У той час, що лишився до кінця матчу, варто згадати також про появу на полі Матеуса, який відіграв шість хвилин і пішов назад на лаву. Можна зрозуміти бажання нападника швидше повернутися на поле після травми, але ж для чого робити це, коли ще зовсім не готовий, тим паче, ситуація цього зовсім не вимагала.

Тим не менш, після нього отримав шанс проявити себе й Олексій Антонов, який навіть мав нагоду подвоїти рахунок - не вийшло спершу через власний промах, а потім через егоїзм Коноплянки, який замість пасу на вбивчу позиції сам пробив далеко повз ворота.

Що ж, після цієї перемоги "Дніпро" нарешті опинився там, де мав бути ще 16 турів тому - на четвертому місці. Перша частина сезону показала, що на щось більше претендувати йому навряд доведеться, більше того, втриматися на цій позиції буде не так просто, як можна було сподіватися до початку сезону. Хоча тут уже все залежить від самої команди Хуанде Рамоса.

Коментарі ()