Головне

Альтман: Не знаю, чи можуть бути задоволені вболівальники

05.11.2011 09:22 355 0

Попри перемогу на виїзді естетичного задоволення гра "Таврії" її тренеру Семену Альтману не принесла - продемонструвати пристойну гру заважав стан поля.

Про це сам фахівець заявив після гри, повідомляє офіційний сайт сімферопольського клубу.

"Не знаю, чи можуть бути задоволені сьогоднішнім футболом вболівальники. Продемонструвати змістовну гру на такому полі було вкрай складно. Тому в матчі було багато боротьби, єдиноборств і, на жаль, браку", - почав він.

"Я вдячний хлопцям за те, що вони витримали випробування волі і характеру. Забили м'яч. Ще мали гольові моменти. Наша команда виглядала більш технічно, але, повторюся, стан газону не дозволив нам повною мірою реалізувати свою перевагу", - підкреслив тренер.

Альтман відповів на питання, де складніше працювати, в клубі чи збірній, що це дві великі різниці, але щодо відповідальності гравців, то сучасний футбол для всіх диктує однакові вимоги: на поле виходять найсильніші.

"У хлопців закінчувалися контракти, клуб не збирався їх продовжувати. Тому ми пішли назустріч і надали гравцям більше часу для того, щоб вони зуміли працевлаштуватися", - прокоментував Альтман ситуацію з відходом низки гравців.

"Єврокубки? Ми самі перед собою таке завдання поставили. Але для нас головне не просто потрапити туди, а гідно до них підготуватися. Вийде в цьому сезоні - добре, ні - буде стабілізувати гру команди і вирішувати завдання в наступному сезоні", - резюмував він.

Коментарі ()