Головне

Ігор Суркіс: Для відставки Сьоміна нема жодних підстав

04.11.2011 22:09 368 0
Ігор Суркіс: Для відставки Сьоміна нема жодних підстав

Попри численні заклики вболівальників та багатьох ЗМІ Юрій Сьомін продовжить працювати головним тренером київського "Динамо".

Про це виданню "Сегодня" заявив президент київського клубу Ігор Суркіс, котрий підкреслив свою віру у здібності Сьоміна.

"Якщо я після кожної поразки буду міняти тренера, то ніколи не буде перемог. Для цього нема жодних підстав. Я довіряю Юрію Павловичу, у якого контракт з клубом ще на 2,5 роки", - запевнив він.

"Не хотів би посилатися на причини об'єктивного і необ'єктивного характеру, але вони, на жаль, присутні. Вибув Михалик, Шовковський грав на уколах, хоча команду не підвів. Зранку в день гри з "Бешикташем" з гострим респіраторним захворюванням, справжньою ангіною, зліг Гусєв", - нагадав Суркіс.

За його словами, саме всі ці обставини стали підставою для зміни тактичного плану тренерського штабу столичного клубу на гру.

"Так, може, ми грали обережно. Може, ми не виявили прагнення саме до перемоги, не заслуговували її. Але внічию, вважаю, ми цілком могли зіграти", - переконаний Суркіс.

"Однак коли граєш на нічию, зазвичай і програєш. Я не роблю трагедії з цієї поразки. Якщо довго посипати голову попелом, сто відсотків перемог не буде. Треба розібратися і готуватися до непростого матчу з "Металістом", - закликав Ігор Михайлович.

Коментарі ()