Головне

Щербачов: "Покажемо "Динамо" і "Ворсклу" в пропорції 95% до 5%"

03.11.2011 13:43 172 0

3-го жовтня "Динамо" і "Ворскла" почнуть свої поєдинки в Лізі Європи в один час - о 20.00. Матчі у форматі переклички транслюватиме канал "2 +2".

Цей факт викликав невдоволення багатьох фанів, які на форумах заявляють: "Не хочемо дивитися "Ворсклу" - хочемо "Динамо".

Але, як сказав керівник департаменту спортивних проектів групи компаній "1+1" Степан Щербачов, пропорція між двома трансляціями буде 95% до 5% на користь "Динамо". І це в гіршому випадку.

"Ми будемо включатися в матч "Ворскла" - "Стандард" тільки в тому випадку, якщо там буде забитий гол. Плюс, якщо станеться щось екстраординарне: хтось отримає червону картку, наприклад. Але не факт. Тому, якщо в матчі в Полтаві не буде забито голів, прихильники "Динамо" побачать матч своєї команди повністю. А фани "Ворскли" можуть спокійно подивитися гру в записі", - сказав Степан Щербачов.

Відповідаючи на питання, чому не можна було провести трансляцію матчу "Бешикташ" - "Динамо" на каналі "1+1", а матч "Ворскла" - "Стандард" показати в прямій трансляції на каналі "2+2", Щербачов сказав: "така концепція підходу до цих подій групи каналів", - цитує Щербачова LB.ua.

Коментарі ()