Головне

Ліга Європи. "Бешикташ" - "Динамо" 1:0. This is the end...

03.11.2011 22:22 551 0
Ліга Європи. "Бешикташ" - "Динамо" 1:0. This is the end...

З такою грою, яку кияни сьогодні продемонстрували у матчі проти турецького "Бешикташа", з Лігою Європи можна прощатися вже зараз. І хай би що там не казав Сьомін, як би там не били себе в груди гравці, обіцяючи, що будуть боротися до останнього, реальні шанси "Динамо" вийти у плей-офф не вселяють надій.

Бо з такою грою навіть нічия у матчі Прем'єр-ліги проти команди рівня сімферопольської "Таврії" (не в образу Семену Альтману і його хлопцям) у майбутньому буде просто неймовірною удачею. Ну от як може клуб, який приїхав за перемогою, створити всього один по-справжньому небезпечний момент біля воріт суперника? Та і то на останній хвилині, коли гра вже була програна...

На що розраховував тренер киян, поставивши на вістрі атаки Мілевського, який крім зіграти корпусом і картинно впасти більше нічого і не вміє, для мене загадка. От Артемка і "запоров" єдиний момент киян у першому таймі, коли вони вдвох із Ярмоленком виходили на ворота. Ну віддай ти передачу, Ярмола сам перед майже порожніми воротами стоїть! Так ні, Мілевський відчув себе Ліонелем Мессі і пішов у обіграш. Ну і, звісно ж, втратив м'яч.

За відсутності Гусєва півзахисту в "Динамо" майже не було. Денис Гармаш як завжди отримав "гірчичника" і по переві був замінений на Мілоша Нінковіча. Корреа епізодично з'являвся і зникав, а снайпер Алієв ніяк не міг влучити у ворота. Те ж саме можна сказати і про оборонну лінію. Якби не впевнена гра Шовковського і кульгава реалізація атаки "Бешикташа", рахунок на табло міг би бути вдвічі, а то і втричі більшим.

А найцікаіше те, що Сьомін почав вносити якісь корективи у малюнок гри своєї команди вже програючи. Вихід Ідейе суттєвого підсилення атаці не надав, хоча Браун і забив гол, проте при цьому перебував у положенні поза грою. В останню додану хвилину допомагати своїм партнерам у напад пішов Олександр Шовковський, який навіть мав можливість проштовхнути м'яч головою, проте серії небезпечних ударів киян турецький голкіпер відпрацював на "відмінно".

"Бешикташ" взяв три очка, і зайняв другу сходинку в групі "E", на один пункт випередивши "Динамо". Зрозуміло, що теоретичні шанси у киян вийти у плей-офф ще залишаються, але, повторюся, з такою грою на виїздний матч проти "Сток Сіті" можна просто не їхати.

P.S. Дуже порадував Юрій Палич, який після гри заявив: "Сьогодні був не наш день". Ну-ну. Цікаво, що він скаже після поєдинку проти "Металіста" а потім після матчу зі "Стоком"?

Коментарі ()