Головне

Уболівальників "Карпат" не хочуть пускати на новий стадіон "Чорноморця"

02.11.2011 19:40 434 0

Одеський "Чорноморець" вніс уболівальників "Карпат" до "чорного списку" та відкрито заявив, що не пустить львів'ян на матч-відкриття нового стадіону.

Про це заявили у Громадській організації львівського клубу "Завжди вірні", пише прес-служба "Карпат".

"Про те, що "Чорноморець" має намір не пустити фанатів "Карпат" на матч, нам розповів клубний офіцер безпеки. Як нам повідомили, справа у тому, що у "Чорноморці" вважають, ніби львівська міліція не пустила фанів одеситів на львівський матч, що відбувся влітку", - було сказано.

"Така новина не втішила наших фанатів: зараз "Чорноморець" не пустить наших фанів, а ми не пустимо їхніх, потім те саме відбудеться з фанатами київського "Динамо", потім з іншими клубами. І чим це все закінчиться?! Почнуться проблеми", - було додано.

В офіцера безпеки "Чорноморця" Павла Денисенка інша версія причини, через яку одеський клуб має намір не пустити львівських фанатів на матч.

"На зустрічі офіцерів безпеки я озвучив офіцеру безпеки ФК "Карпати" інформацію від нашого керівництва. Поки ФК "Карпати" офіційно не вибачиться за поведінку своїх фанатів на матчі "Карпати" - "Чорноморець", ми не пустимо львівських фанатів на наш стадіон", - сказав він.

Коментарі ()