Головне

Суркіс: "Мілевський і Ярмоленко підвели команду"

02.11.2011 14:00 489 0

Гравці "Динамо" Андрій Ярмоленко і Артем Мілевський будуть покарані дисциплінарними санкціями за поведінку, яку вони продемонстрували у матчі проти "Таврії".

Про це розповів президент "Динамо" Ігор Суркіс.

"Я пояснив гравцям, що так підводити партнерів не можна. Це навіть не стосується того, що і Ярмоленко, і Мілевський не зможуть зіграти у відповідальному матчі в наступному турі проти "Металіста". А от у конкретному матчі з "Таврією" вони підвели команду. Було б неправильно грати з "Таврією", а думати про "Металісті". На мій погляд, "Динамо" зобов'язане було брати три очки в Сімферополі перед наступною грою", - сказав він.

"Можна піти в жорсткий стик, порушити десь правила, але те, як вчинили Мілевський з Ярмоленком, це неповага до своїх партнерів. До кінця матчу залишалося ще 7-8 хвилин, коли гравці отримали червоні картки. За цей час можна було провести переможний м'яч, якби команди залишалися в рівних складах. А так обидва підвели команду і тепер будуть піддані дисциплінарним санкціям, обумовленим в клубі. Футболісти вже поставлені до відома про це. Це не повинно надалі повторюватися в київському "Динамо", - цитує Суркіса championat.com.

Коментарі ()