Головне

Блохін: "Знову доведеться щось вигадувати із захисною лінією"

02.11.2011 10:15 424 0

У товариських матчах проти Німеччини і Автрії тренерському штабу збірної України доведеться щось вигадувати із захисною лінією через травми провідних виконавців.

Про це заявив головний тренер збірної Олег Блохін в інтерв'ю "Команді".

"Я ж вже казав, що експериментувати нам ніколи. Одного, максимум двох виконавців будемо дивитися, але основна обойма сформувалася", - сказав він.

"У німців чудова збірна, яка грає у відмінний футбол. Це одна з провідних команд Європи, світу. Але я не думаю, що після цього поєдинку варто виносити остаточний вердикт. Вкажуть нам на проблеми - скажемо спасибі і підемо далі з чітким розумінням того, як не повторити помилки. Єдине, що турбує, так це травми провідних виконавців. Все-таки хотілося зіграти проти Німеччини в оптимальному складі. Захисну лінію завжди складно міняти, але нам доведеться щось вигадувати", - запевнив наставник.

На питання, як він буде вирішувати проблему центральних захисників, Блохін відповів: "Нам до цього, впринципі, не звикати. Складність такого характеру завжди були, є і будуть. Звичайно, прикро втрачати відразу двох ключових гравців. У поєдинках з Болгарією та Естонією Тарас Михалик і Дмитро Чигринський відіграли на належному рівні, в цих матчах ми не пропустили".

Також Блохін зазначив, що рішення про участь Вороніна буде прийматись після того, як гравець прилетить до Києва.

"У форварда проблеми зі зв'язками голеностопа, тому відсотків на 80 в матчах з Німеччиною та Австрією він грати не буде. Але Воронін повинен прилетіти в Київ, і тільки після цього ми приймемо остаточне рішення", - зазначив тренер.

На питання, чому не викликали Селезньова, Блохін зазначив: "На даний момент він не показує гри, яка б відповідала рівню збірної. У клубі у нього дещо виходить, у національній команді - поки ні".

Підсумовуючи, Блохін прокоментував інтерес клубів до гравця "Ворскли" Романа Безуса.

"Думаю, він заслуговує на таку увагу до себе. Сьогодні це справді ключовий виконавець полтавського колективу. Незважаючи на молодість, в його грі проглядається стабільність. Це дуже важливо. Якщо Безус буде продовжувати в тому ж дусі, його чекає непогане майбутнє. Але спочатку йому потрібно стати гравцем національної команди", - зазначив коуч.

Коментарі ()