Головне

"Динамо" вирушило до Стамбула. З Шовковським і Шевченком

02.11.2011 09:23 433 0

У середу, 2-го листопада київське "Динамо" чартерним рейсом з аеропорту "Бориспіль" вирушило в Стамбул, де вже завтра команда Юрія Сьоміна проведе матч 4-го туру групового турніру Ліги Європи проти місцевого "Бешикташа".

До Туреччини у складі "біло-блакитних" вирушило 20 футболістів. 18 з них складуть заявку на поєдинок з "Бешикташем", з якою тренерський штаб "Динамо" визначиться в день гри.

Зазначимо, що в майбутньому матчі не зможуть взяти участь травмовані напередодні захисники киян Тарас Михалик і Горан Попов. Обидва вони залишилися в Києві. Крім того, під питанням вихід на поле голкіпера "біло-блакитних" Олександра Шовковського, який забив палець руки в недільному поєдинку чемпіонату України з "Таврією", і нападника Андрія Шевченка, який минулого тижня застудився.

Таким чином, список футболістів "Динамо", які вирушили до Стамбула, виглядає наступним чином.

Воротарі: Олександр Шовковський, Максим Коваль, Артем Кичак.

Захисники: Даніло Сілва, Бетао, Євген Хачеріді, Айіла Юссуф, Леандро Алмейда.

Півзахисники: Огнєн Вукоєвіч, Олександр Алієв, Денис Гармаш, Олег Гусєв, Лукман Аруна, Мілош Нінковіч, Карлос Корреа, Дуду.

Нападники: Андрій Шевченко, Андрій Ярмоленко, Артем Мілевський, Браун Ідейе.

Переліт до Стамбулу займе дві години. Розмістившись у місцевому готелі "Рітц", команда Сьоміна ввечері проведе тренування на стадіоні "Іненю", де на день пізніше і відбудеться поєдинок з "Бешикташем", пише dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()