Головне

Ліга Чемпіонів. "Ліон" - "Реал 0:2. РЕАЛьна перемога. ВІДЕО

02.11.2011 23:55 626 0
Ліга Чемпіонів. "Ліон" - "Реал 0:2. РЕАЛьна перемога. ВІДЕО

Схоже, що "Реал" у цьому сезоні "на ходу". Свідченням цього є і  виступи у Прімері, де "Галактікос" після 11 турів очолюють турнірну таблицю, і показовий виступ у Лізі чемпіонів, де команда у чотирьох поєдинках здобула дванадцять очок. При цьому, "вершкові" не пропустили жодного м'яча у свої ворота. Непоганий показник, правда?

Тому сумніви про переможця у протистоянні з "Ліоном" виникали мінімальні. Звичайно, статистика попередніх зустрічей на "Жерлані", де мадридці в чотирьох попередніх матчах програли тричі і одного разу розписали нічию, свідчила не на користь підопічних Моуріньо, проте гра двотижневої давнини у Мадриді не давала особливих дивідендів магічній силі французького стадіону.

У першій половині зустрічі "Реал" мав тотальну перевагу. В основному боротьба точилася на половині поля господарів, і якби не впевнена гра голкіпера Льоріса, "Ліон" сьогодні міг би отримати ще більше. Стільки моментів, скільки створили мадридці і які сьогодні не змогли використати Бензема, Озіл і Ді Марія, вистачило б ще на два чи три матчі. Проте "на нуль" голкіперові "левів" відстояти не вдалося. Роналду виправив снайперські помилки своїх партнерів, відсвяткувавши при цьому такий собі ювілейчик - сто забитих м'ячів у футболці "Королівського клубу" в сто п'яти матчах. Достойний показник, чи не так?

Першого разу голкіпер "Ліона" був змушений діставати м'яч із сітки власних воріт на 24-й хвилині. Бензему збив Гуркюфф у кількох метрах від лінії штрафного майданчика - чим і скористався Кріштіано. Як завжди філігранний обвідний удар і, як підсумок, 0:1 на табло. Вдруге португалець відзначився вже у другому таймі, коли реалізував пенальті, яке сам і заробив.

Що ж "Ліон", спитаєте ви? Команда старалася. Навіть захопила ініціативу під кінець першого і в середині другого тайму, але більшість атак французів завершувались ударами, які сотнями на тренуваннях відбиває Ікер Касільяс. В останні десять хвилин "леви" створили навіть декілька небезпечних моментів біля воріт гостей, проте крім удару в поперечину, більше нічим і не порадували. "Реал" грав у свою гру, протистояти якій зараз може хіба що "Барселона".

Коментарі ()