Головне

У Румунії фанат прямо на полі побив захисника "Стяуа"

01.11.2011 14:02 201 0

Матч 12 туру чемпіонату Румунії "Петролул" - "Стяуа" був перерваний після того, як у результаті хуліганських дій фанатів постраждали два гравці гостей.

На 44-ій хвилині перед виконанням у ворота господарів пенальті до захисника Джорджа Галамазу підбіг фанат "Петролула" та зі всієї сили вдарив по обличчю, а наостанок плюнув у нього. Гравець упав, а нападник кинувся з'ясовувати стосунки з іншими футболістами.

Хулігана зупинив ударом ногою у груди сербський захисник "Стяуа" Новак Мартіновіч, а потім наніс йому удар ногою по обличчю. Після цього підбігли інші гравці й охоронці. Суддя вилучив з поля Мартіновіча та воротаря Развана Станку, який теж доклав свою ногу у розправі над фанатом.

Гра була перервана на сім хвилин. Після успішного пробитого пенальті у воротаря "Стяуа" Чіпріана Тетерушану, який вийшов на заміну, потрапила димова шашка, і суддя зупинив матч за рахунку 2:0 на користь гостей.

У Галамаза виявилася зламаною вилична кістка, з'явилися проблеми зі слухом. Тетерушану відбувся невеликим опіком, пише газета "Спорт-Экспресс в Украине".

Ім'я нападника Драгош Енаке, який належить до угрупування "Петролула" під назвою "Наркомани". За хуліганську витівку йому світять три роки в'язниці. За безлади під час матчу "Петролулу" буде зараховано поразку, а стадіону загрожує тривала дискваліфікація.

Коментарі ()