Головне

Орбу: Вся боротьба ще попереду

31.10.2011 23:13 251 0

"Іллічівець" має резерви, за рахунок котрих ще може додати у другому колі, до того ж команда збирається посилюватися взимку, трохи змінивши трансферний вектор.

Про це після нульової нічиєї з донецьким "Металургом" заявив в.о. головного тренера "Іллічівця" Геннадій Орбу, пише сайт маріупольців.

"Я перед матчем сказав, що це буде гра двох рівних команд. В цілому, так і вийшло. "Металург" укомплектований висококласними технічними футболістами і ми раді, що зіграли на нуль. А ось в атакувальних діях ми сьогодні не досягли успіху", - визнав він.

"Мені незручно оцінювати гру команди в першому колі. Починали чемпіонат ми з Валерієм Івановичем Яремченком ... В останні ж три гри ми набрали сім очок, в той час як за весь круг - 16. Поставленого завдання ще ніхто не скасовував", - зазначив він.

"Вся боротьба ще попереду. П'ятнадцять ігор (5 зараз і 10 восени) - це серйозна дистанція. Я думаю, якщо ми будемо грати так само самовіддано як сьогодні, то обов'язково наберемо очки в цьому році. А взимку, якщо ми продовжимо роботу, зміцнимо склад. Це будуть гравці не з донецького "Шахтаря", - пообіцяв Орбу.

Коментарі ()