Головне

Срна: Ми приїхали, щоб забрати три очки

31.10.2011 18:41 471 0

Виходячи з турнірного становища, у виїзній грі Ліги Чемпіонів проти "Зеніта" лише перемога влаштує футболістів донецького "Шахтаря".

Про це на передматчевій прес-конференції заявив капітан команди Даріо Срна, повідомляє клубна прес-служба.

"Ми повністю вивчили "Зеніт", добре його знаємо. Очікуємо хорошу гру зі свого боку - вона буде краще, ніж у Донецьку. Сто відсотків", - гарантував хорват.

"Проблема почалася з першої гри проти "Порту", ​​коли був вилучений Ракицький, який одержав потім два матчі дискваліфікації. Потім отримав червону Чигринський", - згадує він.

"Ми припускалися помилок, і самі "привозили" собі голи. У тій же грі з "Зенітом" дві помилки - два голи. Але у нас досвідчена та професійна команда, у нас хороший тренер, який направляє нас, говорить про помилки. Завтра постараємося зіграти без них, щоб не отримати гол", - пообіцяв Срна.

За приклад моделі гри, що сповідуватиме "Шахтар", Даріо запропонував виїзну гру з "Динамо", яку гравці добре провели саме на контратаках, де особливо досягли успіху Тейшейра, Дуглас, Едуардо і Вілліан.

"Ми приїхали в Санкт-Петербург, щоб забрати три очки. Будемо атакувати, як і вдома. Тому у нас є надія і є час, щоб завтра забити гол. Програючи "Металісту" 1:2, ми останні півгодини зіграли дуже добре. Показали характер, якість і навіть після цього обіграли на виїзді "Динамо" 3:2, а потім перемогли "Олександрію". Ми показали, що у нас немає ніякої паніки. Завтра у нас є привід не програти матч", - вважає він.

"Я знаю, що у "Зеніта" хороша підтримка трибун. Завтра буде 25 тисяч чоловік, повний стадіон. Але ми всі професіонали, і ми звикли грати на такому рівні, так що нічого страшного для нас немає", - резюмував Срна.

Коментарі ()