Головне

Спаллетті: Вирішальну роль у матчі відіграє наша поведінка

31.10.2011 17:29 225 0

Дисципліна та ретельне виконання тренерських вказівок разом із поважним ставленням до суперника - ось запоруки успіху пітерського "Зеніту" в завтрашній грі Ліги Чемпіонів із "Шахтарем".

Таку думку висловив на передматчевій прес-конференції наставник росіян Лучано Спалетті, пише сайт "гірників".

"Кержаков не гратиме. Данні, можливо, вийде – є вірогідність цього. Не вийде Широков? Я не знаю, якими є чутки. Але знаю, що чутки іноді бувають правдивими, а іноді – неправдивими. Ця чутка є неправдивою", - запевнив він.

На думку Спалетті, помилка, якої ніколи не припустяться його хлопці, – це недооцінка суперника і самовпевненість, бо вони знають, що якщо він це побачить, то йому буде дуже неприємно.

"Зрозуміло, ми добре знаємо, який матч нам належить зіграти, розуміємо важливість цієї зустрічі. І ми знаємо, що маємо бути впевнені в собі, повинні почуватися спокійно, щоб реалізувати свій клас і майстерність задля досягнення нашої мети – перемоги. Але будьте певні, що ті, хто завтра ввечері вийде на поле, кігтями вишкребуть землю з поля стадіону. Тож можете не турбуватися про настрій", - пообіцяв він.

"Гравці повинні прекрасно усвідомлювати, що стиль і поведінка арбітра не можуть вплинути на результат матчу. На нього може вплинути тільки те, що гравці демонструють на полі. Ніхто й ніщо не може нам чогось гарантувати – тільки наша самовіддача", - відповів він на питання щодо суддівства.

"Я добре знаю Луческу. Це такий старий футбольний вовк, він благородний. Але ви, напевно, не знаєте, в нас є красива емблема з головою лева. Зараз побачимо, як вовк приїде грати в лігво до лева. Побачимо, хто сильніший", - резюмував Спалетті.

Коментарі ()