Головне

Спалетті: "Обидва суперники намагатимуться перемогти"

31.10.2011 13:40 299 0

У матчі 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів "Зеніт" - "Шахтар", який відбудеться 1-го листопада, обидва суперники намагатимуться перемогти.

Таку думку висловив головний тренер "синьо-біло-блакитних" ЛУчано Спалетті, пише сайт "Зеніта".

"Абсолютно точно обидва суперники намагатимуться перемогти, тому якість гри буде високою, а на матч буде приємно дивитися. "Шахтар" - дуже досвідчена команда, не раз грала в Лізі чемпіонів", - сказав він.

"У атакуючій лінії у них зібрані майстри найвищого класу, які знають свою справу. Тим не менш, я залишаюся при своїй думці - у грі вирішальну роль зіграє наша поведінка, те, як ми вийдемо на поле. Якщо у нас вийде реалізувати всі наші якості, сильні сторони, то ми зможемо створити проблеми навіть такому сильному супернику", - запевнив Спалетті.

На питання, наскільки відсутність Фернандіньо, Жадсона та Чигринського послабить "Шахтар", тренер відповів: "Абсолютно ніяк не послабить. Проблема мого колеги з "Шахтаря" - це залишати за межами поля таких гравців, як, наприклад, Тейшейра - тих, хто ніяк не поступається тим, хто виходить в основі. Можливо, у тих, хто грає з перших хвилин, є більш довга історія в клубі, але по класу виконавської майстерності всі футболісти рівні".

"Так що проблема полягає в цьому. Більше того, я думаю, що можливість грати і вийти на поле для таких гравців - тільки плюс для "Шахтаря", так як у них буде стимул продемонструвати, що тренер помилявся, не виставляючи їх на поле. До того ж вони впевнені в собі", - підсумував Спалетті.

Коментарі ()