Головне

Інкум визнав, що зробив помилку, залишивши "Базель"

31.10.2011 10:29 568 0

Захисник "Дніпра" Самуель Інкум бажає негайно повернутися в Базель.

Про це він розповів у інтерв'ю журналісту швейцарської газети "Блік" Хейко Остендорпу.

"Тут холодно. В даний час температура близько нуля. Але це не найбільша проблема, врешті-решт така температура була і в Швейцарії. У мене були проблеми з нашим тренером Хуанде Рамосом. Він не дозволив мені летіти до збірної, а ми претендували на участь в Кубок Африки. Тренер погрожував мені, що купить іншого правого захисника, якщо я поїду в збірну. Але я вибрав Гану. Це мій дім. Цього ніхто не може заборонити мені", - сказав він.

"Тепер все стало по-іншому. Спочатку мене любили уболівальники і тренери", - каже він.

Але після його повернення зі збірної неприємні сюрпризи посипалися один за іншим. Почулися навіть расистські образи з боку уболівальників.

"Я шукав розмови з тренером. Нарешті, я прийшов сюди не тому, що тут гарно, а тому що я хочу грати у футбол. І якщо я не буду більше грати, я хочу піти", - заявив ганець.

Він визнає, що "було помилкою залишити Базель".

Але пропозиція в січні минулого року була занадто привабливою. Майже вісім мільйонів франків для Базеля і річна зарплата в 1,5 мільйона франків для Самуеля.

А топ-клуби, такі як "Ліверпуль", "Баварія", "Астон Вілла" і "Фулхем" вже цікавляться ним.

Проте "Дніпро", зажадає за Інкума принаймні п'ять мільйонів фунтів. Адже навіть Рамос хвалить захисника за універсальність. Іспанець, за чутками, планує продовжити роботу з ганцем.

Проте Самуель сподівається, що в січні, коли трансферне вікно знову відкриється, клуб його продасть чи хоча б відпустить в оренду.

Мрія Інкума: "Я повернуся в Базель! Бо люди завжди були добрі до мене там. Моя родина почувала себе добре в Швейцарії, всі дбали про мене. Все було добре", - цитує гравця fcdnipro.com.

Коментарі ()