Головне

Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Дніпро" 0:2. Рамос виграв дуель кризових колективів

30.10.2011 22:16 1285 0
Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Дніпро" 0:2. Рамос виграв дуель кризових колективів

І "Дніпро" і "Карпати" переживають зараз не найкращі часи. У львівської команди через невдалі виступи змінився тренер, "Дніпро" ж ніяк не може знайти своєї гри із гравцями, на яких було витрачено більше сорока мільйонів. Свідченням цього є невдалий кубковий матч проти "Волині", у якому підопічні Рамоса, граючи у більшості, примудрилися програти команді Віталія Кварцяного. Львів'яни ж свій кубковий поєдинок виграли, хай навіть у другого складу "Металіста". І саме ця перемога вселяла надію у серця львівських вболівальників у матчі проти "Дніпра".

Проте вже на третій хвилині зустрічі дніпропетровці забили. Калініч замкнув флангову передачу Кулакова після помилки Борхи Гомеза. Остаточно змінила плани тренера "Карпат" на старті поєдинку вимушена заміна Зеньова на 13-й хвилині. Але незважаючи на це львів'яни були серйозно налаштовані на гру і ближче до середини тайму вже повністю володіли ініціативою.

Після забитого гола "Дніпро" почав грати другим номером."Карпати" вигравали майже всі єдиноборста, а "легендарна" оборона дніпропетровців часто сприяла небезпечному розвиткові атак "левів", і ще в першому таймі "Карпати" мали декілька можливостей зрівняти рахунок. Один на один виходив Федецький, постійно на вістрі були Худоб'як і Кузнецов, повернення якого у склад можна впевнено записати великим плюсом у біографію Павла Кучерова на чолі львівського клубу.

Другий тайм розпочався за тим сценарієм, що і перший - львів'яни хотіли відігратись. Ще більшої впевненості гравцям і тренерському штабу "Карпат" додав Інкум (той, яким цікавиться "Ліверпуль"), залишивши свою команду в меншості. Чесно кажучи, такого вилучення я ще жодного разу в житті не бачив. Інкум вже йшов за межі поля, де його мав замінити Шахов, і перед самою лінією дозволив собі зняти футболку, за що і отримав другу жовту картку. Яскравий приклад "професіоналізму", який цей гравець демонструє від першого дня свого перебування в команді Рамоса.

Шахов таки вийшов на поле, але вже замість Коноплянки. Випустив Рамос і Антонова замість Калінча, який крім забитого м'яча більше нічим і не запам'ятався, а Олійника змінив Кравченко. Який і "поховав" "Карпати" майстерним ударом зі стандарту.

"Дніпро", можна сказати, "малою кров'ю" здобув надважливу перемогу і першу частину чемпіонату завершує із непоганими шансами поборотися за четверте місце чемпіонату. Говорити про те, що команда Рамоса може скласти конкуренцію "Металісту" у боротьбі за "бронзу" - язик не повертається. А от "потягатися" із "Арсеналом", який випереджає дніпрян всього на два очки, цілком можливо.

Що стосується "Карпат", то тут все більш сумно. Попри бажання і мотивацію команда не може здобути результату. І всі заяви після кубкової перемоги про те, що криза вже минула, були перекреслені  у сьогоднішній грі. Що робити далі - оце питання. До гравців, до тренерів, до керівництва. Як це не сумно констатувати, але першу частину чемпіонату львівські "леви" завершують на чотирнадцятій(!) сходинці. І тут більше нічого додати...

Коментарі ()