Головне

Девіч: "Металіст" має все, щоб посісти найвище місце

28.10.2011 22:56 330 0

Харківський "Металіст" вийшов на новий рівень гри, і команда готова до тривалої напруженої боротьби за звання чемпіона України з футболу.

Про це форвард харків'ян Марко Девіч заявив в ексклюзивному інтерв'ю офіційному сайту УЄФА.

"Ейфорія після гри була, але вона швидко вивітрилась, і тепер ми готуємося до наступного дуже серйозного поєдинку. "Металіст" ішов роками до того, щоб стати третьою силою та створити конкуренцію грандам у боротьбі за титул", - почав він.

"Ми стабільно здобували бронзу останні п'ять років, але нам постійно не вистачало дещиці, щоб втрутитись у боротьбу за золото або срібло. Гра проти "Шахтаря" показала, що "Металіст" має все, щоб посісти найвище місце. У нас зараз дуже сильний колектив, досвідчений тренер і президент, без якого нічого б цього не було", - вдячний він.

За словами форварда, харківський колектив не переймається тим, які результати здобудуть "Динамо" й "Шахтар", бо гравців цікавить лише їх гра й суперник.

"У "Ворскли" хороший підбір футболістів і майстерний тренер. Наша команда не зважає на те, що може програти й повернутися на третє місце. Усе в житті можливо, втім у кожному матчі ми граємо на перемогу", - говорить він напередодні зустрічі 15-го туру.

"Віддамо все, щоб здолати "Ворсклу" й підтвердити закономірність виграшу в "Шахтаря". Ми всі розуміємо, що ніхто не збирається дарувати нам очки, й буде дуже важкий матч, але налаштуємося на вдалий для нас розвиток подій", - резюмував Девіч.

Коментарі ()