Головне

Григорія Суркіса не буде на відкритті львівського стадіону

28.10.2011 21:45 557 0
Григорія Суркіса не буде на відкритті львівського стадіону

Президент ФФУ Григорій Суркіс зламав ногу під час гри у футбол і на суботньому відкритті львівського стадіону присутнім не буде.

Інформацію про це підтвердив брат потерпілого президент "Динамо" Ігор Суркіс.

"Григорій Михайлович не просто зламав ногу - у нього вилетіла гомілкова кістка, розрив зв'язок. Якби тільки зламав ногу, було б півбіди. У суботу о 9 ранку йому належить операція у професора Лінько", - розповів Суркіс-молодший.

"Я вже поставив до відома Бориса Колеснікова про те, що брат не зможе бути на відкритті стадіону у Львові ... Грали на штучному покритті - видно, нога поїхала. І він вивернув її. Ловив м'яч і при приземленні масою тіла ще більше навантажив ногу. Зіткнення ніякого не було. На рівному місці", - зітхає він.

"Що поробиш, футбол без травм - не футбол. Ми дограли матч. Виграли у "Привата" 11:3. Григорій Михайлович привітав нас вже з лікарні", - додав Ігор Суркіс.

За його словами, Ігор Коломойський був на матчі, але через проблеми зі спиною не грав.

"Що чекає брата після операції? Місяці півтора відновлення, милиці. Все як годиться. База "Динамо" - в його розпорядженні для відновлювальних заходів", - цитує Ігоря Михайловича segodnya.ua.

Коментарі ()