Головне

"Зірка" представила нове керівництво клубу

26.10.2011 12:28 236 0

У Кіровограді відбулася прес-конференція за участі почесного президента Сергія Ларіна, президента Максима Березкіна, директора ФК Сергія Ольшевського, виконавчого директора Андрія Антонова та головного тренера команди Ігоря Жабченка з приводу зміни керівництва ФК "Зірка".

На прес-конференції були присутні журналісти, вболівальники,  футболісти та адміністрація кіровоградської "Зірки", пише офіційний сайт клубу.

Сергій Ларін подякував екс-керманичу клуба Миколі Онулу за відродження команди: "Завдяки йому з другої ліги команда в першому році ж вийшла до першої ліги. Команда зарекомендувала себе з хорошої сторони. Ми розуміємо, що потрібно фінансове підсилення, більше влиття капіталу".

Онул залишиться чи першим віце-президентом, чи віце-президентом клубу – це вирішиться в подальшому.

"Залишилося чотири матчі. Потрібно набрати максимум очок. Виповнюється в наступному році 90 років, тож маємо фінішувати на достойному місці. А в наступному сезоні нам треба потрапити в трійку кращих", - сказав Ларін.

Глобальних змін у клубі не буде. Призначили директора клубу Сергія  Ольшевського, який відповідатиме за матеріально-технічну сторону клубу. 

"Футболісти і тренери розуміють важливість нашого становища – 15 очок, четверте місце з кінця, це не те місце, на яке ми заслуговуємо. Маємо довести, що повинні знаходитися вище. Максимальна задача на ці чотири матчі – 12 очок; не очікувано, не реально, але потрібно рухатися до кращого", - вважає Березкін.

На його думку, команді до снаги в кінці сезону потрапити в десятку кращих, а можливо і у вісімку.

Коментарі ()