Головне

Мер Донецька каже, що фанати "Шахтаря" порушують громадський порядок на стадіоні

24.10.2011 16:38 385 0

Донецький міський голова Олександр Лук`янченко не бачить проблем у стосунках між міліцією і фанатами донецького "Шахтаря", які збираються бойкотувати матчі команди через свавілля правоохоронців.

Про це повідомляє прес-служба донецької міськради.

"Недавня поширена заява фанатів команди про оголошення безстрокового протесту у вигляді відмови від підтримки команди під час майбутніх матчів чемпіонату України викликала подив у міської влади. У заяві ультрас футбольного клубу "Шахтар" дуже багато говориться про нібито наростаючі репресії з боку правоохоронців по відношенню до футбольних фанатів.

На нашу думку, варто уміти розрізняти межу між культурним, цивілізованим "уболіванням" і відвертими порушеннями громадського правопорядку. Дії фанатів не повинні суперечити загальнолюдським нормам поведінки і ні в якому разі не заважати атмосфері свята футболу в місті. Адже справжні уболівальники "Шахтаря" завжди уміли підтримати свою команду, в якій би важкій ситуації вона не опинилася.

Упевнені, що поширена заява є лише прикрим непорозумінням. Сподіваємося, що вже в наступному домашньому матчі ми будемо уболівати", заявив Лук`янченко.

Коментарі ()