Головне

Олександр Рябоконь очолить ФК "Суми"?

24.10.2011 14:09 550 0

Центральний матч туру у групі "А" другої ліги "Десна" — "Суми", де, нагадаємо, перемогу здобули саме господарі (2:1), запам’ятався не лише сутичками фанатів із працівниками правоохоронних органів, але й присутністю на трибунах екс-тренера "Севастополя" Олександра Рябоконя.

Окрім спостереження за перебігом подій на полі, Олександр Дмитрович встиг і поспілкуватися з президентом "Десни". Про що конкретно була розмова, достеменно не відомо. Говорити, що Олександр Рябоконь змінить на тренерській посаді Олександра Дериберина, також не доречно, оскільки деснянці й так впевнено крокують одноосібно на першому місці.

А ось можливий прихід пана Рябоконя в "Суми", припустити можна. За непідтвердженою поки інформацією в сумській команді фінансові проблеми, а Рябоконь, ще у "Львові" зарекомендував себе як фахівець, який і без великих капіталовкладень може показувати результат. До того ж, як стало відомо www.ukrfootball.in.ua, Ігор Захаряк, головний тренер "Сум", вирушив до Криму, за попередньою інформацією, за сімейними обставинами.

Коментарі ()